Cabana Ceahlău

Cabana Ceahlau

 

La intrarea în statiunea Izvorul Muntelui din Bicaz se afla Cabana CEAHLĂU unde gasiți cele mai mici prețuri pentru cazare din zonă.

Pentru a afla ofertele noastre va invitam sa ne contactati direct prin:

– telefon: 0723 410 503 sau 0728 661 419

– e-mail: cazare@cabanaceahlau.ro

Vă veți convinge si de calitatea serviciilor dupa ce veți privi câteva din pozele de la cabana, din interior sau din exterior, dar mai cu seama după primirea oferită de gazde, de fiecare data cand poposiți la poalele Muntelui Ceahlău.

Se poate observa cu usurința stilul rustic al ornamentelor care se imbină cu aerul puternic de munte dar si cu acel confort, cu care suntem obisnuiți de acasa, fiecare dintre noi si de care suntem intotdeauna placut surprinși sa îl regăsim pe astfel de meleaguri.

Indiferent dacă este vreme buna sau nu, daca este vara sau iarnă, daca plouă sau ninge, cu siguranță vei petrece clipe de neuitat si vei reține trecerea ta pe la cabana Ceahlau ca cea mai bună ofertă pentru cazare pe care ai putea sa o găsesti dar mai ales pentru oportunitățile de petrecere a timpului liber si a sentimentului că esti la tine acasă.

Modul în care ești tratat, atmosfera creată si potențialul oferit de acest mic loc de vis sunt definitorii pentru oferta noastra de cazare si toate acestea se datoreaza faptului că noi, ca si gazde am ales sa va oferim o parte din bucuria noastră si toată înțelegerea pentru a va pune la dispoziție toate condițiile si exigențele pe care si noi ni le impunem odată cu voi.

Prin curte trece un pârâu al cărui farmec constă în susurul apei, care creaza o atmosferă placut și te îndeamnă sa ramâi noaptea în foișor la căldura unui foc de tabără.

Negreșit cine trece prin stațiunea Izvorul Muntelui de la poalele Muntelui Ceahlău va găsi tot ce-i trebuie si va descoperi mai mult de atât la Cabana Ceahlău.

<!-- TRAFIC.RO - Mutare site: f400de899b29808c00 -->